Posta Crne Gore
 
PočetnaO kompanijiVijesti2018 Sastanak RADAR grupe u Luxemburgu
 
O kompaniji

Sastanak RADAR grupe u Luxemburgu

U Luxemburgu je 1. i 2. Februara 2018. godine održan drugi sastanak RADAR grupe. Sastanak je održan uz učešće najviših predstavnika grupe: Pošte Luxembzurg, Švajcarske pošte, Pošte Lihtenštajna, Pošte San Marina, Pošte Vatikana, Monaka, Alanda, Isle of Man, Džerseja i Pošte Crne Gore. Skupu su prisustvovali i najviši predstavnici Post Europa na čelu sa generalnim sekretarom Botondom Szebenijem.
 
Našu poštansku upravu su predstavljali: Predsjednik Odbora direktora, Milan Martinović i Izvršni direktor Ivan Kalezić.
Na dvodnevnom skupu prezentirana su iskustva poštanskih uprava i mogućnosti za unapređenjem međusobne saradnje, kao i modeli budućih zajedničkih nastupa i bolje zastupljenosti u tijelima i organima Post Europa. 
 
Razgovaralo se i na temu optimizacije transporta pošiljaka posebno uz korišćenje modela eko-efikasnosti i održivog razvoja, a poštanske uprave su prezentirale svoje uspješno implementirane projekte i usluge.
 
Zapaženu prezentaciju Pošte Crne Gore ,,Montenegro Post/e-services”  imao  je Predsjednik Odbora direktora Milan Martinović.
 
Osim aktivnosti na sastanku, predstavnici Pošte Crne Gore imali su i niz pojedinačnih susreta sa predstavnicima drugih poštanskih uprava koji su učestvovali na skupu, kao i dobru priliku za razmjenom dragocjenih iskustava.
 
U sklopu aktivnosti predstavnici Pošte Luxemburga organizovali su i  posjetu novoj zgradi Uprave pošte koja ima platinasti certifikat eko-efikasnosti i održivog razvoja Evrope, novom konceptu šaltera pod nazivom "ESPACE POST” i najvećem centru za preradu pošiljaka "Luxemburg JUG”.