Posta Crne Gore
 
PočetnaO kompanijiVijesti2019 Paket popusta za velike poslovne korisnike Post Express-a
 
O kompaniji

Paket popusta za velike poslovne korisnike Post Express-a

Pošta Crne Gore pripremila je paket popusta za velike poslovne korisnike Post Express-a, brze pošte na teritoriji Crne Gore. 
 
Popust od 5 odsto je namijenjen klijentima koji na mjesečnom nivou imaju od 200 do 500 pošiljaka. Veliki korisnici kojima Pošta dostavlja preko 500 pošiljaka mjesečno ostvaruju popust od 10 odsto. 
 

Usluga Post Express je odgovor na potrebe klijenata kojima je potrebna brza i pouzdana isporuka istog ili narednog dana.

Mogućnost preuzimanja Post Express pošiljaka na adresi pošiljaoca, on-line adresiranje i mogućnost elektronskog praćenja kretanja pošiljke uslugu čini idealnim servisom za biznis korisnike.

Post Express, uz dodatnu uslugu naplate novčanog iznosa od primaoca pošiljke, predstavlja jednostavno rješenje posebno za trgovine putem interneta. 

Post Express je moguće poslati i kao pošiljku za koju se zahtijeva lično uručenje uz dobijanje potvrde kada je i kome pošiljka uručena.

Detaljnije informacije o usluzi i mogućnostima saradnje korisnici mogu dobiti na broju 19801 ili na mejl info@postacg.me