Posta Crne Gore
 
PočetnaO kompanijiVijesti2020 Pred nama su praznici! Pravo vrijeme za luksuzni telegram i poklon!
 
O kompaniji

Pred nama su praznici! Pravo vrijeme za luksuzni telegram i poklon!

 
Praznici uz Covid19. Kako do dragih ljudi, pored svih ograničenja koje nameće epidemija? Ne zaboravite na rješenja koja nudi Pošta Crne Gore. 

Predstojeći praznici dobra su prilika da podsjetimo na tradicionalnu i modernu uslugu Pošte Crne Gore – Luksuzni telegram & poklon.

Ovom uslugom, jednom od najpopularnijih iz široke Poštine palete usluga, odgovaramo na potrebe korisnika koji predstojeće praznike žele da čestitaju na jednostavan i nezaboravan način. 

Telegram sa svojom porukom i poklon iz našeg asortimana možete poslati odlaskom u neku od naših poslovnica, pozivom na 126 ili koristeći naš servis web telegram. Ovo istovremeno znači da možete odabrati i način plaćanja – u kešu prilikom posjete poslovnici, uz naredni račun za telefonske usluge ukoliko pozovete 126 ili platnom karticom ako koristite web telegram.

Poštini dostavljači uručuju telegrame i poklone na teritoriji cijele Crne Gore. 

Iz godine u godinu Pošta bogati asortiman poklona, luksuznih telegrama, mogućnosti narudžbe, poboljšava kvalitet i brzinu dostave.

U asortimanu poklona su različiti cvjetni aranžmani, vina, igračke, različite poklon-kartice, bogat izbor slatkiša i čoko-aranžmana. Uz poklon, korisnici mogu odabrati izgled telegrama koji odgovara prilici i osobi koja prima telegram. 

Više detalja o servisu luksuzni telegram i poklon pronađite na adresi http://www.postacg.me/Luksuzni-telegram.