Posta Crne Gore
 
PočetnaO kompanijiVijesti2020 Pred nama su praznici...Vrijeme za luksuzni telegram i poklon
 
O kompaniji

Pred nama su praznici...Vrijeme za luksuzni telegram i poklon


Predstojeći praznici dobra su prilika da podsjetimo na tradicionalnu i, istovremeno, modernu uslugu Pošte Crne Gore – Luksuzni telegram & poklon.

Ovom uslugom, jednom od najpopularnijih iz široke Poštine palete usluga, odgovaramo na potrebe korisnika koji predstojeće praznike žele da čestitaju na jednostavan i nezaboravan način. 

Telegram sa svojom porukom i poklon iz našeg asortimana možete poslati odlaskom u neku od naših poslovnica, pozivom na 126 ili koristeći naš servis web telegram. Ovo istovremeno znači da možete odabrati i način plaćanja – u kešu prilikom posjete poslovnici, uz naredni račun za telefonske usluge ukoliko pozovete 126 ili platnom karticom ako koristite web telegram.

Poštini dostavljači uručuju telegrame i poklone na teritoriji cijele Crne Gore. 

Iz godine u godinu Pošta bogati asortiman poklona, luksuznih telegrama, mogućnosti narudžbe, poboljšava kvalitet i brzinu dostave.

U asortimanu naših poklona su različiti cvjetni aranžmani, vina, igračke, različite poklon-kartice, bogat izbor slatkiša i čoko-aranžmana. Uz poklon, korisnici mogu odabrati izgled telegrama koji odgovara prilici i osobi koja prima telegram.