Posta Crne Gore
 
PočetnaSvijet pošteDječija pošta
 
Svijet pošte

Dječija pošta

Dragi drugari,
 
Pošta Crne Gore je odlučila da i na ovaj način, otvarajući posebnu, dječiju stranicu na sajtu, pokaže koliko ste nam važni.
 
Znate da smo realizovali projekte namijenjene samo vama (sjetite se Filatelije u školama), već godinama organizujemo Takmičenje za najljepše pismo, nekoliko puta smo organizovali školske posjete našim prostorijama... Stranice koje su pred vama samo su još jedan način da vam se približimo, da vam učinimo bliskim naše usluge, poštanski svijet, čarobnu filateliju.
 
Ovaj "kutak" na našem sajtu stvaraćemo zajedno, korak po korak. Za sada, zabavite se "boreći se" sa našom slagalicom, pročitajte naše rječnike namijenjene vama i naučite nove stvari o filatelističkom i poštanskom svijetu.
 
Pred nam je i jedan veliki zadatak - da osmislimo našeg poštarka-maskotu koja će vas, ubuduće, voditi poštanskim putevima. Pomozite nam da stvorimo našeg zajedničkog drugara. Predložite kako biste voljeli da izgleda. Pišite nam na mejl info@postacg.me ili na našu adresu Ulica slobode br 1, 81000 Podgorica, CRNA GORA..