Posta Crne Gore
 
PočetnaUslugeTelefonske uslugeJavne telefonske govornice
 
Usluge

Javne telefonske govornice u poštama

Pošta Crne Gore Vam omogućava da uz pomoć telefonskih govornica, koje se nalaze u prostorijama pošte, obavite telefonski razgovor, bez obzira da li je u pitanju unutrašnji ili međunarodni saobraćaj.

NAČIN OBAVLJANJA USLUGE
 
 
Sistem javnih govornica (PSTN) se zasniva na korišćenju postojeće (fiksne) infrastrukture T-Com-a i predstavlja običan (fiksni) javni telefon. To znači da se razgovori obavljaju na istovjetan način kao i sa bilo kog fiksnog telefona što podrazumijeva : biranje izlaza iz države, biranje pozivnog broja države,biranje pozivnog broja grada itd.
Razgovor/servis se obavlja na sljedeći način:
    Stranka najavljuje razgovor i u većini pošta (interna organizacija) ostavlja tzv. "kredit" koji se unosi u aplikaciju i predstavlja granični iznos do kojeg stranka može razgovarati
    Započinjanjem razgovora, stranka na displeju u govornici vidi iznos koji joj je na raspolaganju za razgovor tj. utrošak "kredita"
    Ukoliko stranka završi razgovor prije isteka "kredita" ili razgovor nije obavljen, na šalteru dobije preostali iznos ili cjelokupni iznos (u slučaju kada razgovor nije obavljen.
 
CJENOVNIK RAZGOVORA NA JAVNIM GOVORNICAMA POŠTE CRNE GORE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Lokacije pošta u kojima su dostupne javne telefonske  govornice