Posta Crne Gore
 
PočetnaE-post MontenegroWeb shop
 
E-post Montenegro

Web shop


Uvođenjem ove usluge, korisnicima smo omogućili da na internetu naruče i kupe neki od proizvoda iz ponuđenog asortimana. Proizvod kupljen na Web shop-u Pošta Crne Gore će svojim kanalima distribuirati do korisnika i tako omogućiti komfor trgovine koji zahtijeva savremeni potrošač.
 
U ovom trenutku, građani na našem web šopu mogu kupiti filatelističke proizvode. U ponudi su sva prigodna izdanja poštanskih maraka koje je Pošta Crne Gore publikovala od 2005. godine. Asortiman proizvoda na web shop-u je proširen prehrambenim paketima i paketima hemije. Vjerujemo da će Web Shop Pošte Crne Gore postati i virtuelni shoping centar, te da će mnogi naši partneri prepoznati interes da svoje proizvode ponude kupcima i na ovaj način.
 
Aplikaciji Web Shop moguće je pristupiti preko web adrese https://e.postacg.me/WebShop/
 
Korisnik na vrlo jednostavan način – jednim klikom odabira artikle koje želi da kupi. Nakon odabira, artikal ili više njih prikazani su sa slikom i jediničnom cijenom. Aplikacija nudi mogućnost izbora načina dostave i istovremeno korisnika obavještava o cijeni poštarine, bez obzira da li je riječ o unutrašnjem ili međunarodnom saobraćaju. Izračunata poštarina se pridodaje ukupnoj cijeni za odabrane artikle koji se već nalaze u korpi. Nakon unošenja podataka primaoca i uspješnog procesa naplate, vrši se prikaz računa za korisnika, uz mogućnost njegovog štampanja. Plaćanje je, u ovom trenutku, moguće izvršiti platnom karticom.
 
Uštedjeti vrijeme i obezbijediti komfor da sa računara ili telefona korisnik poruči ili pošalje, s jedne, i učiniti da pošiljka brzo i sigurno bude na adresi primaoca, s druge strane, jeste prihvatljiva ponuda za današnje poimanje poslovanja i komunikacije. Mogućnost fizičke prisutnosti, razgranatost naše poslovne mreže omogućavaju da „završimo posao" umjesto korisnika koji ne izlazi iz svoje kancelarije ili stana.
 
Spoj savremenih elektronskih servisa koje podržava razgranata fizička mreža je resurs na koji Pošta računa u svom sadašnjem i budućem poslovanju.