Web shop

Uvođenjem ove usluge, korisnicima smo omogućili da na internetu naruče i kupe neki od proizvoda iz ponuđenog asortimana. Proizvod kupljen na Web shop-u Pošta Crne Gore će svojim kanalima distribuirati do korisnika i tako omogućiti komfor trgovine koji zahtijeva savremeni potrošač.

U ovom trenutku, građani na našem web šopu mogu kupiti filatelističke proizvode. U ponudi su sva prigodna izdanja poštanskih maraka koje je Pošta Crne Gore publikovala od 2005. godine. Asortiman proizvoda na web shop-u je proširen prehrambenim paketima i paketima hemije. Vjerujemo da će Web Shop Pošte Crne Gore postati i virtuelni shoping centar, te da će mnogi naši partneri prepoznati interes da svoje proizvode ponude kupcima i na ovaj način.

Korisnik na vrlo jednostavan način – jednim klikom odabira artikle koje želi da kupi. Nakon odabira, artikal ili više njih prikazani su sa slikom i jediničnom cijenom. Aplikacija nudi mogućnost izbora načina dostave i istovremeno korisnika obavještava o cijeni poštarine, bez obzira da li je riječ o unutrašnjem ili međunarodnom saobraćaju. Izračunata poštarina se pridodaje ukupnoj cijeni za odabrane artikle koji se već nalaze u korpi. Nakon unošenja podataka primaoca i uspješnog procesa naplate, vrši se prikaz računa za korisnika, uz mogućnost njegovog štampanja.